Preview Mode Links will not work in preview mode

Snöpodden

Jan 26, 2018

Idag träffar du Mattias Hargin, som föddes 1985 i Stockholm och är slalomspecialist i det alpina landslaget.

Mattias berättar om varför han älskar att surfa, vem i landslaget han är avundsjuk på, och varför han har valt att bo i Engelberg i schweiziska alperna.


Jan 19, 2018

Idag träffar du Sara Hector som föddes 1992 i Sandviken och är aktiv i det svenska alpinlandslaget, och även om hon också tävlar i slalom vill jag nog ändå påstå att hon är storslalomspecialist med tanke på att det ändå är där hon plockat både en första- och andraplats i världscupen.

Du får höra om...


Jan 12, 2018

Idag träffar du Lisa Hörnblad från Höga kusten och närmre bestämt Örnsköldsvik. Lisa tävlar i fartdisciplinerna i det svenska alpinlandslaget och du får höra om hennes organiserade kaos, när hon tackade nej till en landslagsplats i fotboll och hur hon inledde karriären med backhoppning.


Jan 5, 2018

I dagens avsnitt av Snöpodden får du möta fartdemonen Felix Monsén. Felix är en landslagsåkare som tävlar i fartdisciplinerna störtlopp, super G och alpin kombination.

Du får höra honom berätta om hur det är att vara tankspridd, och att han åker störtlopp för att han har gott om tid på sig mellan portarna.