Preview Mode Links will not work in preview mode

Snöpodden

Dec 29, 2017

Hans är en tidigare landslagsåkare som ägnade sig åt fartdisciplinerna och fick med sig 155 världscupstarter och två tredjeplatser i störtlopp. Han är till idag enda svenska herre som tagit världscup-pallplats i störtlopp genom historien.

Hans berättar om sitt Instagram-konto, hur han fuskade till sig ett...


Dec 22, 2017

Idag möter du Jens Byggmark som är en tidigare landslagsåkare, men som nu lagt skidorna på hyllan.

Jens berättar om när han lurade hela den internationella presskåren under VM 2007, om storleken på sina biceps, och hur det är att vara med i biltävlingen Gumball 3000.


Dec 15, 2017

I veckans avsnitt får du träffa alpinchef Tommy Eliasson Winter. Tommy kommer från boden och har en bakgrund som skicrossåkare där han tävlat i både OS, tre VM och på X games.

Tommy berättar om när han tog med sig ena dottern till X-games, och vad han önskar att han själv tänkt på när han själv var...


Dec 8, 2017

Idag får du höra mötet med landslagsåkaren Maria Pietilä Holmner. Maria tävlar i storslalom och slalom och idag får du höra henne berätta om hur ett byx-köp säger ganska mycket om hur hon är, sin förkärlek till lagtävlingen i parallellslalom och om den speciella relationen mellan atlet och journalist.


Dec 1, 2017

Dagens gäst föddes i Karlstad 1988 och är en renodlad storslalomspecialist som har en plats i det alpina landslaget.

Jag träffar Matts Olsson som 2017 stod på pallen i världscupen för första gången när han tog en andraplats i Garmisch Partenkirchen och sen upprepade det en månad senare med en tredjeplats i...